Saimaan rantatontti Keriniemessä

Sijainti: 
Puumala, Petralahdentie
Myyntihinta: 
70 000€
Koko: 
4070 m2
Kuvaus: 

Aamuauringon hiekkaranta Saimaan rannalla suojaisassa Keriniemen Siikalahdessa.Tästä on hyvät veneilymahdollisuudet lähellä kulkevaa Saimaan syväväylää pitkin Puumalaan tai vaikka Savonlinnaan tai Lappeenrantaan. Loma-Aution venehuolt- ja säilytyspalvelut ovat lähellä, myös sopivasti autotien varrella. Kostioniemen Golfkentälle on lyhyt venematka, ja Sulkavan suotajia voi tarkkailla melkein omalta rannalta.Seudun parhaat mustikka-apajat löytyvät viereisestä metsiköstä!

Tontille on helppo rakentaa vaikka 200 kerrosneliön palatsi, ja tilaa jää silti reilusti vaikka pihaa ja kasvimaatakin varten. Juuri valmistunut tie tulee perille asti, eikä ohikulkuliikennettä ole.
Sähköliittymän hinta on noin 5200 euroa.

Anna uusi elämä tälle perinteikkäälle mökkipaikalle, jonka entisestä loistosta on vielä muistona vanhan kaupan makasiinina ja vierasmajana toiminut historiallinen hirsiaitta.

Lisätietoja https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-tontit/sulkava/13669366

Ajo-ohje: Keriniementieltä käännytään Petralahdentielle, jota noin 580 metriä, käännytään vasemmalle risteyksestä, jossa numerot 58 A, B ja C. Tätä tietä noin 300 metriä kääntyy uusi mökkitie vasemmalle, jota perille asti ja ollaan tontin yläpyykillä.

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=16000&text=Tontit+Kerini...
 

 

Kiinteistötunnus: 
623-411-1-46